Luontoa parhaimmillaan

Naturesse kertakäyttöastiat

Haluamme korostaa luonnon kauneutta ja sen kunnioittamista. Luonto tarjoaa meille ratkaisut kaikkiin tarpeisiimme. Vuodesta 2003 lähtien Naturesse on edustanut luonnonvaraisesti valmistettuja tuotteita. Tulevaisuudessa meidän on luovuttava öljystä ja muovista valmistetuista tuotteista ja tehdä kestävämpiä ratkaisuja. Naturesse on osana tätä tulevaisuutta kattavalla tuotevalikoimallaan, jossa on yli 500 uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja kertakäyttöastioita.

Naturesse tarjoaa kestäviä ja näyttäviä kertakäyttöastioita, jotka ovat tuotettu oikeudenmukaisesti, täyttäen kaikki turvallisuusvaatimukset. Naturessen ansaitut sertifikaatit vahvistavat yhteiskunnallista ja ekologista vastuuta.

Kaikki Naturesse tuotteet valmistetaan yksinomaan nopeasti kasvavista uusiutuvista raaka-aineista. Osa näistä tuotteista ovat tehty maatalouden käyttämättömiksi jääneistä materiaaleista, jotka muuten heitettäisiin pois. Toinen osa tuotteista ovat tehty nopeasti uusiutuvista kasveista, kuten esimerkiksi bambusta. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat sataprosenttisesti biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Luonnollisten ominaisuuksien lisäksi Naturesse on halunnut keskittyä siihen, että tuotteet ovat muotoilultaan toimivia ja kestäviä.

Tästä pääset tutustumaan naturesse tuotteisiin : Naturesse tuotteet